7 reguli de respectat daca esti la dieta  


In momentul in care incepi o dieta, parca incepi o noua viata. Vrei rezultate cat mai vizibile, intr-un timp cat mai scurt, dar pentru asta trebuie sa te supui unor anumite reguli. Uita de vechile obiceiuri zilnice si vezi care sunt cele 7 schimbari pe care trebuie sa faci pentru ca dieta pe care o tii sa fie eficienta. 


 


1.Gandeste-te la tine ca la o persoana slaba.
E demoralizant sa te uiti in oglinda zi de zi si sa ai impresia ca burta nu ti-a scazut deloc. Incurajeaza-te, gandeste pozitiv si in scurt timp, vei incepe sa te bucuri de rezultate.

2. Organizeaza-ti mesele zilnice
E important sa stii exact la ce ora mananci si ce vei avea in farfurie. Indiferent ca e vorba despre mesele principale sau despre gustari, planifica-le in amanunt.

3. Evita restaurantele

Cel putin in prima saptamana de dieta, e bine sa nu mananci la restaurant. E imposibil ca delicatesele din meniu sa nu te tenteze, asa ca mai bine le eviti.

4. Lasa televizorul
Cand mananci, mananci. Asa ca renunta la prostul obicei de a te uita la stiri sau la serialul favorit in acelasi timp. Nu vei face decat sa mananci mai mult decat e nevoie si sa te ingrasi in loc sa slabesti.

5. Cantitati mici in farfurie

Nu-ti umple farfuria cu toate bunatatile, in ideea ca vei gusta cate putin din fiecare. Obisnuieste-te sa mananci portii mici si sa nu iti mai umpli farfuria si a doua oara.

6. Nu manca stand in picioare
Savureaza masa asa cum trebuie. Evita sa mananci stand in picioare si nu te concentra la nimic altceva

7. Mesteca incet

Nu e cazul sa te grabesti la masa. Mesteca incet fiecare aliment pe care il mananci, pentru ca senzatia de saturatie nu ajunge imediat la creier. Daca mananci repede, risti sa consumi mai mult decat ai nevoie.


 

related posts

Modifică setările cookies