A ajuns la 31 de kilograme si a fost la un pas de moarte: o hraneau printr-un tub. Vezi cum a invins anorexia


Harriet Smith are 26 de ani si se pregateste pentru primul maraton din viata ei. Este pentru prima oara in viata cand alearga de placere si nu ca sa slabeasca. Timp de 12 ani a fost obsedata de silueta si a ajuns in stare grava la spital: la un moment dat cantarea 31 de kilograme.


De profesie asistenta medicala, Harriet are ca obiectiv in viitorul apropiat sa termine Maratonul Londrei (42 km), unde alearga in scopuri caritabile – ajuta o fundatie pentru cainii fara adapost. In acelasi timp vrea sa ajute tinerele din Anglia sa contientizeze efectele dezastruoase ale anorexiei asupra sanatatii. 

Anorexia nu tine cont de varsta! O femeie din Marea Britanie cantareste mai putin decat fiica ei de 8 ani

Timp de 12 ani, Harriet s-a luptat cu anorexia: totul a inceput cu pasiunea ei de a mancat sanatos, care apoi a degenerat. Intr-o perioada relativ scurta de timp a pierdut 25 de kg, iar sanatatea ei a avut mult de suferit: nu a mai avut ciclu si era mereu obosita. Cu toate astea refuza sa accepte faptul ca sufera de anorexie. Nu a recunoscut asta nici macar cand a ajuns in stare grava la spital. 

“Medicii mi-au spus ca mai am cateva saptamani si o sa mor. Mi-au spus ca inima mea pur si simplu se va opri”, a povestit Hariett.

In cele din urma, Hariett a intrat intr-un program specializat pentru ajutorarea persoanelor anorexice, unde i s-a oferit si consiliere psihologica. Initial a fost hranita printr-un tub si in timp a inceput sa se mai ingrase. In prezent are o silueta normala , insa ii este teama sa nu cada din nou in capcana anorexiei.

FULLSCREEN
  A ajuns la 31 de kilograme si a fost la un pas de moarte: o hraneau printr-un tub. Vezi cum a invins anorexia
  • /

related posts