Abdomenele nu te scapa de burta. Ce trebuie sa faci pentru a scapa de grasimea abdominala


Antrenoarea vedetelor, Cori Gramescu, demonteaza mitul conform caruia daca faci sute de abdomene zilnic scapi de grasimea de pe burta.


"Demontez acest mit conform caruia daca faci 3570 de abdomene pe zi se duce burta. Nu se duce, daca faci doar abdomene. Depunerea de grasime pe burta dispare odata cu grasimea de pe tot corpul, printr-o dieta sanatoasa, usor hipocalorica si exercitii fizice. Nu e vreun secret pentru nimeni", spune Cori Gramescu pentru perfecte.ro.

Cum sa scapi de colacei in 3 pasi simpli, fara sa te chinui prea mult

Antrenoarea vedetelor spune ca atunci cand ai o burta proeminenta, cand muscii abdominali sunt lasati, ne ajuta o combinatie de exercitii pentru abdomen cu cele de spate.

"O idee foarte buna este sa facem masaj - un masaj abdominal facut cum trebuie poate sa ne ajute si in reglarea tranzitului intestinal, mobilizeaza si grasimea de pe burta, creeaza si un confort al digestiei mai mare astfel incat se reduce balonarea", spune Cori Gramescu.

Cori spune ca exista si o serie intreaga de suplimente nutritive care ajuta, cum ar fi acidul linoleic conjugat, alga si beta blocantele. Ele nu fac decat sa dea un plus de eficienta unui program deja foarte bine pus la punct. Toate aceste suplimente trebuie luate la indicatia unui medic.

Modifică setările cookies