Actrița Betty White, senzațională la 100 de ani! „Nu mănânc nimic ce-i verde”


Betty White este una din cele mai emblematice actrite din istoria Hollywood. Starul american va împlini 100 de ani pe data de 17 ianuarie și afirmă că este recunoscătoare pentru sănătatea sa bună.


Dar totuși care este pentru ea secretul longevității?! Vedeta declară că are o viață împlinită, este sănătoasă și este mândră că felul în care privește existența a adus-o până la această vârstă.

După ce și-a încheiat cariera la Hollywood, Betty White duce o viață liniștită în Los Angeles, ocupându-și timpul cu rezolvarea de rebusuri, jucând cărți sau golf și uitându-se la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale.

Starul din The Golden Girls a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că evită „orice e verde” în dieta sa. „Bănuiesc că funcționează! Sunt atât de norocoasă să fiu atât de sănătoasă și să mă simt atât de bine la vârsta asta. Este uimitor”.

Betty White susține că „optimismul exuberant” are un rol esențial pentru ea. „L-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive”.

Meniu cu votcă și hot-dog

În timpul unui interviu acordat în 2018 revistei Parade ea a spus că este important să te bucuri de viață. 

„Puneți accentul pe lucrurile pozitive, nu cele negative. Sună banal dar o mulțime de persoane se agață de ceva de care să se plângă în loc să spună 'Hey, asta a fost grozav!'. Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă cauți! Negativismul te stoarce de energie!”, afirma ea la momentul respectiv.

În timpul aceluiași interviu, vedeta a relatat că încă se bucură de votcă și hotdogi, deși „probabil nu în ordinea respectivă”.

În 2014, actrița a intrat în Cartea Recordurilor, având cea mai lungă carieră din industria filmului la Hollywood, de peste 74 de ani.Betty White a avut o carieră uimitoare la Hollywood. A avut roluri memorabile în „The Golden Girls” și „The Mary Tyler Moore Show”. A apărut în numeroase filme de comedie mai târziu în carieră, printre care „Hot in Cleveland” și comedia romantică „The Proposal”, lansată în 2009.

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!

related posts

Modifică setările cookies