Castigatoarea abonamentului la SQUASH, descalificata! Afla daca esti tu noua castigatoare!


Perfecte.ro si Word Class te pregatesc pentru vara! Te-am provocat sa ne demonstrezi ca esti motivata sa faci sport, iar acum a venit timpul sa te premiem cu un abonament la squash. Si pentru ca totul sa fie mult mai distractiv, iti poti lua cu tine si cea mai buna prietena! Afla daca ai castigat!


Primele cinci cititoare care au reusit sa adune cat mai multe like-uri pe Facebook s-au calificat in finala. Perfecte.ro si World Class au decis ca abonamentul cu cinci intrari duble la squash sa mearga la Catalina Calin, care a primit 44 de voturi pe Facebook.

"Ce m-ar motiva sa fac sport? In primul rand faptul ca imi asigura o viata sanatoasa , iar in al doilea rand imi modeleaza trupul si ma mentine in forma," a raspuns Catalina la intrebarea concursului.

Pentru ca persoana desemnata castigatoare nu a respectat regulamentul concursului, in care scrie ca varsta minima de participare este de 18 ani, s-a hotarat descalificarea ei si alegerea unei noi castigatoare. Elena Gabriela Tudor castiga abonamentul la squash, pentru ea si inca o prietena.

"De ce sa mint? sunt o lenesa incurabila...m-ar motiva insa foarte mult daca as castiga acest abonament pentru ca as incerca ceva nou si ar fi si distractiv probabil(nu un supliciu cum e de obicei) daca as merge si cu prietena mea cea mai buna:P", a fost raspunsul care ne-a convins.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatoare este rugata sa trimita un mail cu datele personale (Nume, Prenume, Varsta, Adresa, Numar de telefon) la adresa perfecte@protv.ro.

Daca nu ai castigat, fii in continuare cu ochii pe Perfecte.ro. Urmeaza un nou super concurs!

related posts

Modifică setările cookies