Ai reusit cu chiu, cu vai, sa ajungi la greutatea ideala? Felicitari! Calvarul de-abia acum incepe


Nu, nu e nici o ironie. Din (ne)fericire, organismul este programat genetic sa mentina constanta greutatea corporala din ultimele 5-6 luni. E de la sine inteles ca acesta este un lucru bun, de vreme ce dupa o perioada de convalescenta trebuie sa-ti revii cat mai repede.


Insa partea mai putin plina a paharului se vede in momentul in care ai reusit sa slabesti si constati cu stupoare ca, dupa nici o saptamana de cand ai dat frau liber tuturor poftelor culinare, acul cantarului bate mai spre dreapta decat te-ai fi asteptat.

Tocmai de aceea ar trebui sa pornesti pe drumul spre silueta de vis stiind de la bun inceput ca aceasta va dura cel putin 6 luni. Jumatate de an in care tu vei fi nevoita nu doar sa-ti schimbi obiceiurile culinare, ci sa le si mentii. Asta pentru ca organismul sa “memoreze” noul stil de viata si sa te sustina in lupta cu kilogramele.

Si acest exemplu este inca unul care intareste ideea ca greu nu este sa ajungi in varf, ci sa te mentii acolo. Daca tot ai reusit sa dai jos kilogramele care-ti creau disconfortul care te-a manat sa tii o dieta, adopta un stil de viata sanatos si vei constata cu uimire ca, in timp, corpul tau iti va fi aliat.

related posts

Modifică setările cookies