Andreea Bălan a ajuns din nou la spital, dar nu poate fi operată


După operația de cezariană care i-a provocat grave probleme de sănătate, Andreea Bălan a ajuns, din nou, de urgență la spital. 


Medicii de la o clinică privată au descoperit hematoame care s-au format după operația de cezariană, au declarat pentru corespondentul Știrilor Pro TV surse medicale. 

Citește și: Andreea Bălan, la două săptămâni după ce a născut: ”Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede...”

Andreea Bălan a mai fost internată și operată în urmă cu o săptămână, după naștere, conform stirileprotv.ro.

În momentul de față, artista este monitorizată, existând riscul unei hemoragii. Nu poate fi operată, pentru că nu poate fi supusă altei anestezii - a 3-a in 3 saptămâni.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a născut o fetiță perfect sănătoase. Din nefericire, pe când se afla pe masa de operație, artista a suferit un stop cardio-respirator provocat de o afecțiune care apare de obicei o dată la 80.000 de cazuri. 

 

Acum 10 zile, Andreea Bălan a postat următorul mesaj pe Facebook. 

”Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator.

Nu mi-a fost usor sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte. 

Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.

De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe. 

Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta...si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand”.

Foto: Facebook
 
 
Vezi și: Cabral, despre Cântă acum cu mine: “Atunci când ai 100 de oameni, atunci ai dovada succesului.”
 

related posts

Modifică setările cookies