Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană


Cântăreața Andreea Bălan (34 de ani) a născut ieri o fetiță, prin cezariană, doar că pe masa de operații au apărut niște complicații.


Andreea Bălan, care mai are o fetiță, Ella Maya, în vârstă de doi ani, și-a programat pentru data de 4 martie 2019 o operație de cezariană la un spital privat din Capitală.

Citește și: Andreea Bălan a refuzat să arate chipul fetiței ei timp de doi ani. Acum a dezvăluit motivul

Artista a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, care a primit un scor Apgar de 10, însă pe masa de operație Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să o stabilizeze.

Aseară, soțul cântăreței, actorul George Burcea, a ținut să trimită un mesaj fanilor, scriind pe contul de Facebook al Andreei Bălan: ”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilăa. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasa și cântărește 3,2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care a dat dovadă. 

Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei.

Va mulțumesc, George Burcea”.

Fanii s-au grăbit să-i transmită artistei gândurile lor bune: ”Însănătoșire grabnică! Dumnezeu să vă țină în brațe pe amândouă!”, ”Andreea îți doresc însănătoșire grabnică, sper să fii bine și să te bucuri de familia ta frumoasa????❤️”,  ”George, fii tare, fii alături de Andreea și să me ții la curent cu starea sănătății soției”, ”Sănătate maximă, ea credea cu tărie că cezariana este mai sigură ca nașterea naturală dar nu știi ce îți oferă viața”.

Foto: Facebook

Vezi și: Tatal lui Keo, mesaj pentru Andreea Balan

FULLSCREEN
Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană
  • /


related posts