Andreea Mantea: „Afecțiunea se tot dezvoltă, iau 10 pastile pe zi până la sfârșitul vieții”


Andreea Mantea suferă de ani de zile de o afecțiune serioasă. Vedeta e obligată să ia câte 10 pastile pe zi până la finalul vieții, iar multe alimente au fost excluse din regimul ei zilnic.


Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, vedeta a spus că a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții. O boală autoimună, care nu are leac, dar care poate fi ținută sub control.

 

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc” 

 

Prezentatoarea tv susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pen de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza. 

 

„Am o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea

 

"Ești însărcinată?"

 

O serie de fotografii făcute publice de Andreea Mantea pe Facebook au creat o adevărată controversă în rândul urmăritorilor. După ce au admirat imaginile, fanii au ajuns la concluzia că vedeta ar fi însărcinată. Recent, aceasta a postat în mediul online mai multe fotografii în care se poate observa burtica de graviduță. Deși vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu așteaptă un copil, urmăritorii s-au întrecut în comentarii, cum că Mantea ar urma să devină mămică pentru a doua oară.

 

Vedeta a dezvăluit că i se umflă abdomenul din cauza problemei grave de sănătate pe care o are, astfel pare ca și cum ar fi însărcinată: „Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit.”

 

O admiratoare a sărit în apărarea vedetei și le-a închis gura cârcotașilor: ”Dacă erați fanii ei cu adevărat și o urmăreați ați fi știut că are o problemă de sănătate, o alergie mai exact, uneori se umflă abdomenul. Pleacă, de exemplu, îmbrăcată cu haine mărimea S și se întoarce acasă cu M sau L. Mereu are haine cu ea pentru că are această problemă".

 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!

related posts

Modifică setările cookies