Andreea Marin ține dieta de post. Ce mănâncă, timp de două săptămâni


Andreea Marin a ales ca, pentru două săptămâni, să renunțe la carne și lactate și a trecut la dieta de post.

Tag-uri:

Vedeta a mărturisit, pe contul său de Facebook, că nu are timp să gătească pentru familia ei, de aceea apelează la o firmă specializată, care îi trimite mâncarea gata preparată.

Citește și: Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin. Este aproape cât mama ei de înaltă

”Două săptămâni de dieta de post viu colorata, gustoasa și plina de nutrienti, cu tot ce are corpul nostru nevoie pentru a funcționa corect și cu energie întreaga zi, începând de azi pentru mine! Nu e orice dieta, ci conceputa special de nutriționiștii Atasagon Detox & Wellbeing Center, bine gândită și calculata, și o poate urma oricine în oricare dintre aceste situatii: a) în timpul postului, când evitam lactatele și carnea, dar nu ne dorim sa exageram cu carbohidrații și sa acumulam kilograme în plus, b) când vrem sa slabim sănătos, c) după o perioada de detoxifiere, când interiorul nostru este curat, aparatul digestiv funcționează din nou corect și nu vrem sa stricam ce am obținut revenind brusc la mâncăruri grele, ci vrem sa facem trecerea cât mai firesc spre dieta de acasă de zi cu zi, d) când suntem atât de ocupați, încât nu reușim sa mergem zilnic la piață pentru a alege legume proaspete și crescute fără chimicale, nici nu avem vreme sau nu ne pricepem sa gătim raw-vegan dimineata, sa facem și sucuri proaspete pentru întreaga zi, sa le împachetam și sa le luam cu noi la serviciu... ”, scris Andreea Marin pe contul său de Facebook. 

”Eu am un program infernal, mi-e tare greu sa gătesc și pentru familie, separat în alt fel pentru mine, și asta dimineața, înainte de 7, când începe programul meu, zi de zi. Vedeți astăzi prima mea zi de dieta în imagini, iar mâine dimineață voi posta un video realizat în bucătăria mea împreună cu specialiștii în nutriție care au conceput-o. Vor fi 2 săptămâni în care, zilnic, voi manca colorat și diferit de la o zi la alta, 3 mese solide și alte 3 lichide, acoperind întreaga zi. Ingredientele folosite azi: avocado, mar, lămâie, migdale, castravete, ardei rosu, țelină, roșii, broccoli, spanac, linte verde, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, pătrunjel, oregano, turmeric, ghimbir, chilli, sare, ulei de măsline, sirop de agave, scortisoara. O bogăție! Câte puțin din toate”, a detaliat Andreea meniul său în dieta de post. 

 

Vezi și: Andreea Marin, din lux la munca de jos


FULLSCREEN
Andreea Marin ține dieta de post. Ce mănâncă, timp de două săptămâni
  • /


related posts