Asa nu vei pierde in greutate! Greseala pe care o fac cele mai multe femei care vor sa slabeasca


Caloriile consumate pe durata unei zile sunt in stransa legatura cu silueta ta. Vezi ce greseala tinzi sa faci fara sa-ti dai seama.


In ultima vreme, cele mai multe femei care isi doresc sa piarda in greutate recurg la o metoda care desi la prima vedere pare a fi cea optima, se pare ca nu este si cea recomandata de catre specialisti, din cauza faptului ca nu genereaza niciun fel de rezultate.

Potrivit ivillage.com, conform ultimelor cercetari in domeniu, tinerele care tind sa aiba o silueta de fotomodel au renuntat la cele cinci mese obligatorii din timpul unei zile, ce constau in trei principale si doua secundare, in favoarea unor mici gustari pe care le servesc de mai multe ori pe zi.

Totusi, numarul de calorii consumate de ele a fost acelasi, indiferent de cate mese au avut in ziua respectiva, motiv pentru care acestea nu au reusit sa scape de kilogramele in plus.

"Indiferent ca ai doua sau cinci mese pe zi, de vreme ce numarul de calorii este acelasi, nu pot exista rezultate vizibile.", a explicat Piya, un specialist din Marea Britanie, care se implica frecvent in studii realizate in domeniul sanatatii.

"Studiile efectuate de-a lungul timpului mi-au demonstrat ca totul tine de numarul de calorii. Fiecare dintre noi mananca anumite alimente si face lucrurile diferit de celalalt. Odata ce vei consuma mai putine calorii, vei pierde in greutate si vei fi bine.", a completat acesta.

Tu faci aceasta greseala? Reduci doar numarul meselor pe zi in loc de numarul de calorii?

related posts

Modifică setările cookies