Asistenta antivaccinistă: a injectat mii de vârstnici cu ser fiziologic, în loc de vaccin anti-Covid. Ce a pățit


O femeie de 39 de ani, care activa ca asistentă a Crucii Roșii în Germania, a fost condamnată pentru că ar fi injectat circa 8.600 de vârstnici cu ser fiziologic, în loc de vaccin anti-Covid. Pacienții nu știau că au fost lăsați fără protecție în fața virusului.


Antje T a apărut în fața unui tribunal din Oldenburg, după ce pe numele său au fost formulate acuzații grave. Asistenta a recunoscut că a injectat persoane cu ser fiziologic, la centrul de vaccinare din Friesland unde fusese repartizată, în perioada martie-aprilie 2021.

În cadrul anchetei s-a aflat că cei mai mulți dintre pacienții ei erau medici, profesori și alți angajați ai spitalelor trecuți de 70 de ani. Ei fuseseră informați și își dăduseră acordul pentru vaccinarea cu serul Pfizer BioNTech, însă asistenta a schimbat fiolele, administrându-le soluție salină.

Femeia este o antivaccinistă convinsă și s-a remarcat, în timpul pandemiei, cu postări agresive la adresa campaniei de vaccinare în masă a populației. Ea le-a spus polițiștilor că a aplicat acest tratament doar unui număr de șase persoane, ca urmare a faptului că a spart, din greșeală, un lot de șase fiole, incident pe care s-a temut să-l raporteze, scrie Daily Mail.

Mai mult, ea a mărturisit că s-a întâmplat o singură dată, însă testele efectuate pe mai multe persoane vaccinate fictiv au scos la iveală că ele nu aveau anticorpi.

Asistenta a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare, iar motivul este acela că autoritățile au putut prezenta dovezi solide doar în cazul a șase persoane vaccinate cu ser fiziologic. Însă, ea nu mai are dreptul să activeze ca asistentă medicală, licența fiindu-i revocată.

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO: 

  • Asistenta antivaccinistă: a injectat mii de vârstnici cu ser fiziologic, în loc de vaccin anti-Covid. Ce a pățit

related posts

Modifică setările cookies