Bella Hadid, criticată dur: ”Ești pielea și osul, arăți ca un schelet”. Imaginile care au speriat fanii


Bella Hadid este unul dintre modelele care vor defila sâmbătă, 10 noiembrie, pentru Victoria's Secret Fashion Show.


Pentru show-ul din acest an, care are loc la New York, sâmbăta aceasta, Bella Hadid a participat la o sesiune de probe și chiar a postat câteva imagini din culise, purtând doar lenjerie intimă.

Citește și: O fotografie cu Bella Hadid inainte sa devina celebra face furori pe internet. Cum arata inainte sa-si opereze nasul

Alături de aceste fotografii, Bella (22 de ani) le-a spus fanilor că se simte ”mai fericită și mai sănătoasă ca oricând”.

Cu toate acestea, cei care o urmăresc au invadat secțiunea de comentarii de pe Instagram, criticând-o pentru faptul că arată ”deloc sănătoasă”, ”bolnavă”, imaginea ei fiind ”deranjantă”.

Deși Bella nu a răspuns fiecărui comentariu, aceasta a editat postarea sa pe Instagram, notând: ”Toate trupurile sunt diferite și reacționează diferit la programul de antrenamente și la o dietă sănătoasă”.

Unul dintre criticii săi a scris ”pur și simplu anorexică”, în timp ce altul a numit-o ”schelet” și i-a recomandat să mănânce un sandvici, adăugând că imaginea ei este ”tristă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@bellahadid) on

Un alt utilizator de social media s-a adresat companiei Victoria's Secret, întrebând: ”De ce VS sprijină acest lucru? Când încep să se vadă oasele și coastele, încep să mă îngrijorez”.

Alții au mai adăugat: ”definiția înfometării”, ”pielea și osul” sau ”este important să reamintim tinerelor că este bine să pună sănătatea pe primul loc”.

Foto: Instagram, Getty

FULLSCREEN
Bella Hadid, criticată dur: ”Ești pielea și osul, arăți ca un schelet”. Imaginile care au speriat fanii
  • /

related posts

Modifică setările cookies