Beyonce și Julia Roberts au căzut pradă Ortorexiei, boala celebritaților de la Hollywood


Ortorexia, supranumită și boala celebritaților de la Hollywood, afectează în mod constant psihicul mai multor vedete de peste ocean.


Odată cu avansarea tehnologiei, tot mai multe vedete au picat pradă ortorexiei și anume, obsesia de a consuma alimente cât mai sănătoase.

O vedem peste tot pe rețelele de socializare la diferite persoane publice, însă puțin știu că această afecțiune reprezintă o tulburare mentală ce afectează constant tot mai multe celebrități, reprezentând un control extrem al alimentelor în viața de zi cu zi. 

Afectați de presiunea socială și de obsesia unui stil de viață sănătos, Paltrow, Julia Robert și Beyonce sunt printre primele celebrități care și-au impus anumite diete considerate de unii, extrem de stricte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me! ????????✨

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best (early) Birthday gift- Chrissy Teigen wrapped in Mahjong Paper! ♥️ #thanksNancy

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

A duce un stil de viață sănătos poate constitui numeroase avantaje atât pentru femei cât și pentru bărbați. O stare fizică mai bună, un aspect fizic mai plăcut, premediatarea ridurilor și multe altele.

Insă ce facem atunci când din dorința de a ne proteja, dezvoltăm o adevarată obsesie?

Gwyneth Paltrow, de exemplu, a declarat război nutriționiștilor care s-au declarat împotriva carbohidraților, aici incluzând alimentația copiilor săi, considerată de aceștia mult prea strictă.

Instagram este una dintre rețelele sociale care influențează cel mai mult în acest sens. 

related posts

Modifică setările cookies