Boala rară de care suferă tatăl lui Beyonce. Maladia, de 100 de ori mai rară la bărbați decât la femei


Tatăl celebrei Beyonce, care este și managerul ei de-o viață, a fost diagnosticat cu o boală rară în rândul bărbaților.


Mathew Knowles (67 de ani) a aflat e curând că are cancer de sân, o boală care se manifestă cu precădere la femei. Conform medicilor, afecțiunea e de 100 de ori mai rară la bărbați și are aceleași efecte ca la femei.

Tatăl lui Beyonce a dezvăluit pe Twitter că va face un anunț important în cursul zilei de azi, în cadrul emisiunii Good Morning America.

Mathew Knowles este tatăl lui Beyonce și al cântăreței Solange Piaget Knowles. Bărbatul a divorțat în 2011 de mama lor, Tina Knowles, după 30 de ani de mariaj. El s-a recăsătorit cu Gena Charmaine Avery în 2013.

FOTO: Profimediaimages.ro

Citește și: Beyonce, elegantă la petrecerea unei nepoate. Ținuta care i-a evidențiat formele generoase

Cancerul de sân la bărbați

Peste 2.000 de bărbați sunt diagnosticați în fiecare an cu cancer de sân, o afecțiune rară în rândul pacienților de sex masculin. Boala se poate trata dacă e depistată în fază incipientă, iar primele semne care apar sunt umflăturile la nivelul pieptului.

Cancerul de sân se manifestă de 100 de ori mai rar la bărbați, în timp ce 240.000 de femei din toată lumea primesc cumplitul diagnostic în fiecare an. Pentru depistarea acestei afecțiuni, medicii le învață pe femei tehnici simple. Un medic german a inventat o metodă ingenioasă care e de folos femeilor cu deficiențe de vedere. Detalii AICI

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Beyonce, profl de celebritate

related posts

Modifică setările cookies