Britney Spears, primele declarații despre starea ei: ”Lucrurile au luat-o razna”


Britney Spears a postat pe social media un mesaj video în care explică fanilor în ce stare se află.


”Bună, tuturor celor care își fac griji pentru mine”, spune Spears (37 de ani) în clipul video postat pe Instagram recent. ”Totul este bine. Familia mea trece prin niște momente stresante în ultima perioadă, așa că am nevoie de timp să mă obișnuiesc cu asta. Nu vă faceți griji, mă voi întoarce foarte curând”, a adăugat Spears, care a ales să poarte un top de dantelă și să afișeze un machiaj și o coafură neglijente. 

Citește și: 8 vedete distruse de faima. Vezi ce artisti fac parte din acest clasament 

”Am dorit să vă salut pentru că lucrurile au luat-o razna. Wow! E vorba despre zvonuri, despre amenințări cu moartea la adresa mea și a echipei mele - o grămadă de lucruri aiurea au fost spuse. Încerc să iau o mică pauză să-mi revin, dar ceea ce se întâmplă face lucrurile și mai dificile. Nu credeți chiar tot ceea ce citiți sau auziți”.

Mesajul lui Britney Spears vine după ce aceasta a ieșit, pentru o zi, din clinica de psihiatrie în care este internată. O sursă apropiată de artistă a declarat pentru People că a fost decizia lui Britney de a cere ajutor specializat. ”Și-a dat seama că trebuie să aibă grijă de sănătatea ei și a căutat tratament. Nimeni nu a forțat-o să se interneze”.

La finalul anului 2018, tatăl lui Britney Spears a suferit o perforație de colon, iar spitalizarea și operațiile care au urmat au afectat-o profund pe Britney, conform unui apropiat al familiei. Acesta a declarat pentru People: ”a fost absolut devastată și îngrijorată peste măsură”. 

Foto: Profimediaimages, Getty

Vezi și: De ce a fost intimidată Diana Sar de Olimpia Melinte și care a fost motivul pentru care s-a lăsat de atletism

FULLSCREEN
Britney Spears, primele declarații despre starea ei: ”Lucrurile au luat-o razna”
  • /

related posts

Modifică setările cookies