Carmen Bruma: Nici macar de sarbatori nu iau pauza de la facut sport! VIDEO


Carmen Bruma este dependenta de sport si nu renunta la exercitiile fizice nici macar de sarbatori. Singura exceptie pe care o face este de la mancare. "Pentru mine sportul este un stil de viata. Recunosc ca mananc de sarabatori lucrurile care imi plac, insa am grija sa fac miscare, pentru ca nu este o corvoada pentru mine", a spus Carmen Bruma pentru Perfecte.ro.


"Sarbatorile sunt speciale in viata noastra asa ca avem voie sa ne facem mai toate poftele. Ideea ar fi sa nu mancam totul intr-o singura masa, astfel incat sa nu avem probleme de sanatate, indigestii si senzatii de disconfort. Mai ar fi cateva reguli: am putea de exemplu sa punem mai putina maioneza la salata de boeuf, am putea sa excludem cartoful din aceasta combinatie, am putea sa ne rezumam la doua felii de cozonac", sunt sfaturile lui Carmen Bruma.

"O solutie buna ar fi ca dupa sarbatori sa ne cantarim si daca am constatat ca ne-am ingrasat, sa luam imediat masuri, sa nu lasam kilogramele acolo unde s-au depus si sa le eliminam", completeaza Carmen Bruma.

related posts

Modifică setările cookies