Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile. Cum arată acum


De curând, Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, Caroline Léon Di Lodovico. 


Catrinel, care este renumită pentru silueta sa perfectă, a postat recent un story pe Instagram în care le-a dezvăluit fanilor că, în doar 10 zile, a reușit să scape de 10 kilograme luate în timpul sarcinii.

Citește și: Catrinel Menghia a pozat aproape goală, însărcinată în șase luni

„10 kilograme în 10 zile”, a scris Catrinel Menghia, care înainte să nască avea 15 kilograme în plus.

Catrinel Menghia se bucură acum de noul ei rol de mămică, promovând alăptatul natural în imagini postate pe social media.  Alături de partenerul ei, Massimiliano Di Lodovico, aceasta a ales un nume deosebit pentru fetița lor: Caroline Léon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catrinel Marlon D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

Într-un interviu din trecut pentru perfecte.ro, Catrinel Menghia mărturisea că datorează silueta de invidiat sportului, aceasta practicând în adolescență atletism de performanță.

“Țin să menționez că sportul de performanță m-a ajutat foarte mult. Însă mănânc decent, fără să exagerez, eu fiind foarte pofticioasă de felul meu, nu fumez și nu beau alcool. Trucuri de beauty am multe în care cred și sunt cele "băbești", așa cum se numesc la noi: îmi fac măști cu miere de albine pentru ten, în loc de cremă corporală folosesc de fiecare dată după ce fac duș ulei de migdale și pentru păr fac des măști cu ulei de măsline”.

Foto: Instagram, Facebook

Vezi și: Catrinel Menghia: "Sunt fericita, poate o sa va chem la nunta"

FULLSCREEN
Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile. Cum arată acum
  • /

related posts

Modifică setările cookies