Cauti o dieta eficienta? Ioana Maria Moldovan te invata cum sa dai jos kilogramele in plus simplu si sanatos


Prezentatoarea “Povestirilor adevarate” de pe postul AcasaTv dezvaluie programul de slabit pe care il urmeaza in prezent pentru a reveni la greutatea pe care o avea inainte de sarbatori. Vezi ce presupune antrenamentul fizic si care este dieta de la care nu se abate.


Ioana Maria Moldovan s-a intors din vacanta cu trei kilograme in plus, motiv pentru care impreuna cu instructoarea ei personala, Diana Stirbu, au pus la cale un program intens de exercitii fizice realizate pe ghetele Kangoo Jumps, care o supun pe frumoasa prezentatoare unui efort mult mai mare.

“Trebuie sa ajung la sala chiar si de cinci ori pe saptamana. Pe ghetele Kangoo Jumps depun mai mult efort si ard mai multe calorii, in jur de 800-900. Timp de o ora fac un antrenament complex, ce combina exercitiile specifice clasei kangoo jumps cu cele functionale, denumit Bye Bye Belly. Mai pe scurt, este vorba de exercitii de tonifiere pentru picioare, abdomen, fesieri si brate, care te scapa rapid de kilogramele in plus.”, a explicat in amanunt Ioana.

Paralel cu exercitiile fizice, vedeta urmeaza si o dieta sanatoasa, iar din meniul ei zilnic fac parte salatele, pieptul de pui la gratar si apa plata cat cuprinde.

Vezi mai jos cum decurge ora de antrenament pentru frumoasa Ioana Maria Moldovan, explicata chiar de ea:

Incepem cu cateva exercitii pentru fesieri si picioare.

Piciorul drept este intins, paralel cu solul si ne sprijinim in genunchiul stang. Din aceasta pozitie care ramane cea de baza impingem piciorul spre tavan si revenim. Atentie! Nu trebuie sa coborati genunchiul in timpul miscarii mai mult decat e in fotografii. Pentru ca exercitiul sa fie si eficient dupa 4 serii de cate 8 pentru fiecare picior, intindem pe rand piciorul si ramanem in echilibru si incordate timp de opt secunde.

 

Continuam cu exercitii pentru fesierii si abdomenul, dar in acelasi timp si pentru picioare, cu ajutorul ghetelor Kangoo Jumps

Pozitia initiala: intinse pe saltea, mana dreapta intinsa si paralela cu solul si piciorul opus intins paralel cu solul. Miscarea este una aparent simpla, ridicam atat mana cat si piciorul deodata. Atentie! Nu trebuie sa fie o miscare ampla. Apoi facem exact acelasi lucru cu mana stanga si piciorul drept. Executam serii de patru a cate opt repetari. Secretul este sa stim sa ne incordam abdomenul foarte bine.


 
Dupa avem zece secunde de relaxare!

Ne concentram apoi doar pe abdomen. Ne intindem pe spate, privirea in tavan, coatele indoite, mainile la ceafa, iar picioarele sunt intinse vertical, unul intins si unul indoit cu genunchiul aproape de piept. Exercitiul consta in schimbarea picioarelor dintr-o pozitie in alta, alternativ. Sunt recomandate cinci serii de opt, de cate trei ori.
 


Continuam cu fesierii, asa ca ne intindem pe spate pe saltea si indoim genunchii care sunt putin departati.Tragem ghetele cat mai aproape de fesieri si pentru a fi sigure ca ramaneti in aceeasi pozitie e bine sa prindeti cu mainile, iar apoi sa ridicati bazinul. Exercitiul consta in ridicarea si coborarea bazinului. Fesierii sunt incordati la ridicare si relaxam usor la coborare. Se fac patru serii de opt repetari.


Antrenamentul include si exercitii pentru brate, pe care le fac intotdeauna cu greutati de un kilogram. Exercitiile sunt dedicate tonifierii.

Antrenamentul se incheie cu zambetul pe buze, incercand sa facem sincron pe ghete in saritura”.

 


 

related posts

Modifică setările cookies