Ce este dieta de 8 ore. Cum să slăbești 10 kg până la Crăciun


Doi specialisti americani au publicat o carte, în care sustin că poși să mănînci oricât in timpul zilei, dacă te incadrezi în limita a 8 ore. Fie de la 9 dimineață la 5 seara, fie de la 11 dimineața la 7 seara.


Teoria prezentată în carte susţine că putem pierde 4,5 kilograme într-o săptămână şi până la 10 kilograme în patru-şase săptămâni, atât timp cât ne alegem un interval orar în care să mâncăm fără să-l depăşim. Acesta este de la 9 dimineaţa la 5 seara sau de la 11 dimineaţa la 7 seara, scrie Daily Mail.

 

David Zinczenko şi Peter Moore, autorii cărţii "Dieta de 8 ore susțin uremătroarele: 

"Uite cum dispar kilogramele fără să te uiţi la ce mănânci!", statul până târziu în fiecare zi şi mâncatul pe tot parcursul a 24 de ore sunt cei doi factori responsabili pentru statisticile alarmante ale bolnavilor de diabet şi de obezitate din Statele Unite. "Corpurile noastre nu pot procesa mâncarea pe care o consumăm (în afara orelor recomandate), iar acele calorii ajung acolo unde n-ar trebui - în jurul burţii şi fundului". 

 

Cum explic[ autorii acest lucru?  "Apariţia luminii artificiale a dus şi la extinderea artificială a perioadei în care mâncăm. Ritmurile noastre circadiene sunt dotate cu un semn "stop" natural şi ne lovim de acest semn aproape în fiecare zi. Intervalul nostru extins distruge starea bună a sistemului digestiv şi intervine în hormonii şi enzimele care îl conduc."

related posts

Modifică setările cookies