Cele mai sanatoase 5 alimente pentru piele si par


Vrei sa-ti pastrezi pielea tanara si proaspata? Cel mai bun mod de a o face este prin alimentatie. Cei mai renumiţi nutritionisti germani au stabilit care sunt cele mai sanatoase 100 de alimente ce iti protejeaza principalele organe., asa ca vrem s aimpartasim cu tine sfaturile lor pretioase.


1. Pepenele. Are foarte putine calorii si e un fruct excelent pentru mentinerea fermitatii pielii. O hidrateaza in profunzime si, in plus, este o metoda excelenta de a te racori in sezonul cald.

2. Iaurtul degresat. Are o concentratie ridicata de vitamina A, iar bacteriile sale imbunatatesc aspectul pielii. Daca mai punem la socoteala si continutul bogat in calciu, e clar ca merita consumat din plin.

3. Graul. Are calciu, acizi grasi, dioxid de siliciu – provizii de sanatate pentru piele, par si unghii. De altfel, graul este recomandat in curele de detoxifiere, pentru efectele sale deosebite asupra pielii.

4. Orzul. Contine substante bioactive, infrumuseteaza si revitalizeaza. Consumat impreuna cu graul, iti readuce pielea intr-o forma maxima.

5. Hreanul. Regenereaza parul, pielea si unghiile, multumita substantelor active continute.
 

FULLSCREEN
Cele mai sanatoase 5 alimente pentru piele si par
  • /

related posts

Modifică setările cookies