Cele mai frecvente sapte greseli intr-o dieta


Toate femeile vor sa arate cat mai bine si sa straluceasca. Unul dintre motivele care le impiedica sa se simta bine in propria piele sunt cele cateva kilograme in plus.


Daca vreti sa pierdeti kilogramele in plus printr-o dieta pe care o alegeti singure fara sfatul unui nutritionist, iata care sunt greselile pe care trebuie sa le evitati.

1. Fara cina. Sunt multe persoane care renunta la masa de seara pentru a slabi, dar nutritionistii spun ca nu e tocmai bine deoarece senzatia de foame se intensifica si s-ar putea sa cedati tentatiei si sa mancati foarte tarziu, poate chiar inainte de a merge la culcare ceea ce nu e bine. O salata usoara mancata pe la ora 7 va potoli senzatia de foame si ispita nu va mai fi asa de amre.

2. Doar fructe la cina. In pofida a ceea ce crede foarte multa lume, fructele contin zaharuri care se transforma in grasime. Pastrati fructele pentru micul dejun pentru a avea mai multa energie, pentru cina sunt mai potrivite legumele proaspete.

3. O singura masa pe zi. Corpul are nevoie de doze mici dar dese de proteine pe tot parcursul zilei pentru a face fata solicitarilor. Ideea cu o singura masa pe zi e total gresita, potrivit nutritionistilor.

Citeste continuarea pe www.acasatv.ro!

related posts

Modifică setările cookies