Cori Gramescu face topul celor mai "bine lucrate" corpuri de diva! Afla cine e in TOP 3 si cine nu!


Dupa ce a laudat-o pe Inna pentru corpul armonios, Cori Gramescu "loveste" din nou! Antrenoarea de fitness a vedetelor Laura Cosoi, Vj Oana Tache sau Dana Rogoz a raspuns pozitiv invitatiei Perfecte.ro si a realizat in exclusivitate un top 3 al celor mai bine "lucrate" vedete din afara! Nu lipsesc nici exemplele "asa NU", pentru cele mai carcotase dintre noi!


Pe locul 1- Cameron Diaz - " Este super naturala! Este idolul meu! Face surf, si-a spart nasul la box, este un fel de Tom Boy, dar este si foarte frumoasa!"

Pe pozitia secunda - Jessica Biel - "Are un abdomen super lucrat, arata foarte bine chiar daca nu e o slabanoaga! Asa ar trebui sa arate o femeie!", a declarat Cori.

Bronzul merge la Jessica Alba care "este naturala 100% , a si nascut de curand...Deci, este exemplul perfect de femeie normala!"

In categoria ASA NU intra fara probleme Madonna "care pare ca a facut in ultima vreme exces de sala si antrenament...Posibil si de alte substante, chiar daca acum un an- doi arata foarte, foarte bine, iar in ceea ce o priveste pe Demi Moore, nici nu are rost sa stam de vorba, este un miracol al chirurgiei estetice si nicidecum un exemplu!", a mai spus antrenoarea vedetelor.

related posts

Modifică setările cookies