Cornelia Marin ne dezvaluie metodele prin care au slabit Claudia Pavel si Andreea Banica!


Cornelia Marin este cea care a reusit sa le aduca in forma maxima pe Claudia Pavel si Andreea Banica. Proprietara a unui restaurant cu produse bazate pe fibre, Cornelia Marin le-a invatat pe cele doua cantarete cum sa duca un stil de viata santos. Afla de la Cornelia care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci ca sa ai o silueta perfecta.


"Daca ai o alimentatie foarte proasta (adica alimente prajite, mese neregulate, fast food, sucuri acidulate, produse cu mult zahar) este imposibil sa pui ca "De maine eu mananc sanatos!". Niciodata nu o sa poti sa faci o trecere atat de brusca, decat poate cu o vointa de fier, dar eu una nu o recomand", a spus Cornelia Marin pentru Perfecte.ro.

Iata cei 3 pasi importanti pe care trebuie sa ii respecti daca vrei sa slabesti:

1. Trasarea unui program echilibrat de alimentatie: 3 mese pe zi si doua gustari!

Marea majoritate a persoanelor fac urmatoarea greseala: au foarte putine mese. De exemplu, una dintre fetele pe care le-am ajutat sa slabeasca, avea maxim doua mese pe zi si 5 alimente in dieta ei, se infometa destul de mult si cu toate astea nu reusea sa slabeasca. Primul pas este sa ajungi sa ai trei mese principale si minim doua gustari. Bineintele, echilibrate pe parcursul unei zile intregi. Este foarte important sa nu treaca mai mult de 4-5 ore fara sa manaci ceva.

2. Stabilirea alimentelor care trebuie scoase din dieta

Trebuie eliminate alimentele cu foarte mult zahar, cu indice glicemic ridicat, incuzand si faina alba, amidonul, porumbul, cam tot ce inseamna rafinat. Dupa ce eliminam aceste lucruri cautam cu ce sa le inlocuim, pentru ca si asta este extrem de important. Este foarte important ca atunci cand ai senzatia ca ai manca ceva, sa ai la indemanaun produs bogat in fibre, care nu iti creste glicemia.

3. Invata sa citesti etichetele alimentelor

Este foarte important sa stii ce sa cumperi, sa citesti o eticheta, sa stii ce sa nu alegi, pentru ca foarte multi oameni nu stiu ce sa cumpere cand ajung intr-un magazin.related posts