Cromul si sexul te salveaza de la ingrasare


Ingrasarea peste noapte reprezinta unul dintre pericolele majore care te pandesc in perioadele de relaxare de peste vara. Daca esti o pofticioasa si dai frau liber consumului excesiv de dulciuri, atunci retine ca ai doi aliati importanti impotriva transformarii zaharului in grasime.


Primul ajutor impotriva ingrasarii vine din partea suplimentelor alimentare care contin crom. Se pare ca acestea regleaza actiunea insulinei in organism. Cum se traduce acest fenomen? Practic, cromul permite o mai buna ardere a glucozei, ceea ce inseamna ca aceasta nu se mai depune sub forma de grasime in celule. Doza optima de crom este intre 250 si 600 de mg de crom pe zi. Acesta se ia impreuna cu magneziu si vitamina B care favorizeaza asimilarea cromului. Insa inainte de a lua acest cocteil de vitamine, solicita sfatul unui medic.

Un al doilea aliat la indemana impotriva kilogramelor in plus este sexul. Iar aici nu ai nevoie de sfatul niciunui specialist. Tot ceea ce trebuie sa faci impreuna cu partenerul tau este sa dai frau liber pasiunii cat mai des cu putinta. Medicul Kamami, autorul cartii " Slabeste cu medicina antiaging" explica mentinerea in forma a siluetei cu ajutorul sexului in felul urmator: " excitarea din timpul actului sexual stimuleaza receptorii de noradrenalina, ceea ce amplica mobilizarea grasimilor din celule si eliminarea lor."

Acum ca stii ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilogramele in plus sau pentru a preveni instalarea lor, nu ne mai ramane decat sa-ti uram distractie placuta! 

related posts

Modifică setările cookies