Cum a reusit Nicola sa slabeasca 10 kilograme VIDEO EXCLUSIV


Dupa o lunga perioada in care nu a mai aparut in presa, Nicola, care participa in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, a afisat un nou look. Cu zece kilograme mai slaba si cu o noua imagine, cantareata a fost tinta ziarelor de scandal, care s-au grabit sa speculeze subiectul.
 


Nicola ne-a acordat un interviu in exclusivitate, in care ne spune cat a slabit cu adevarat, ce a determinat-o sa faca aceasta schimbare si mai ales, cum a slabit.

“Eu am vazut urmatoarele variante: sase, cincisprezece, opt. Niciuna reala. Practic am slabit zece kilograme si nu atat de brusc precum s-a scris, ci de-a lungul catorva luni,”
a declarat Nicola.

Cantareata marturiseste ca participarea la emisiunea “Dansez pentru tine” nu are nicio legatura cu decizia sa de a slabi. “Am vrut sa ma simt eu mai bine, pentru ca kilograme in minus inseamna o altfel de stare si e mai sanatos asa,” a adaugat artista.

Nicola nu tine secret nici modul in care a reusit sa dea jos zece kilograme. “Nu am tinut dieta drastica si nici nu sunt de acord cu asa ceva. In schimb, am facut tratamente corporale si miscare. Am facut lipomasaj, cellu si drenaj limfatic” spune cantareata.

Mai mult decat atat, Nicola a acceptat sa ne faca si o demonstratie practica a tratamentelor corporale care au ajutat-o sa slabeasca, realizate in salonul de infrumusetare Bellissima, din Bucuresti. Vezi in materialul video cum decurg procedurile de lipomasaj, tratamentele cu LPG Cellu M6 si drenajul limfatic.

Incepand de astazi, o poti urmari pe Nicola in competitia "Dansez pentru tine", care incepe de la 20.30 la Pro TV. Lupta pentru 60.000 de euro incepe in pasi de cabaret si continua in partea a doua a emisiunii intr-un univers nemaivazut in televiziunea din Romania, dansul in ploaie.

Emisiunea "Dansez pentru tine" va fi difuzata live si pe internet, pe www.protv.ro.

related posts

Modifică setările cookies