Cum a slăbit Nigella Lawson, celebrul chef britanic, fără să țină dietă


Celebră pentru emisiunile sale culinare, Nigella Lawson a slăbit considerabil în ultimul timp.


Deși, în cele mai recente postări pe Instagram, afișează o siluetă incredibilă, Nigella (58 de ani) mărturisește că nu a ținut în viața ei o cură de slăbire. De fapt, aceasta a declarat pentru Telegraph că a scăpat de kilogramele în plus accidental, fără să-și dea măcar silința.

Acceasta a avut o problemă medicală în urma căreia nu a mai putut să mănânce pe cât de mult ar fi dorit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nigella (@nigellalawson) on

Am avut parte de o operație foarte elegantă - o dublă intervenție de îndepărtare a bătăturilor. Nici măcar nu mai puteam să merg până la frigider ceea ce, de fapt, este o dietă foarte eficientă”.

Nu pentru că m-am oprit din mâncat, ci pentru că poți spune cuiva: Poți să-mi aduci o felie de tort?, dar este destul de jenant să mai spui: ”Și acum, poți să-mi mai aduci încă o felie?”, a mărturisit Nigella.

Este adevărat că, în ultimii ani, am luat considerabil în greutate. Se mai întâmplă, pe parcursul vieții”. Chiar dacă se bucură de faptul că acum și-a recăpătat silueta din tinerețe, celebrul chef spune că nu s-ar ține niciodată de o cură de slăbire drastică.

Nu mi-aș dori o viață în care să mănânc doar budincă de semințe chia. Mi-ar plăcea să trăiesc o viață în care să pot să savurez ouă Benedict și friptură și chipsuri”. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Cum a slăbit Nigella Lawson, celebrul chef britanic, fără să țină dietă
  • /

related posts

Modifică setările cookies