Cum sa ajungi la greutatea ideala in doar doua luni


Se apropie vara si vrei sa arati fenomenal in costumul de baie? Sunt doar cateva zone pe care vrei sa le lucrezi? Vrei sa scapi de multe kilograme intr-un timp scurt, rezultatul fiind unul spectaculos si de lunga durata? Iti lipseste motivatia? Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette isi propun ca vara aceasta sa transforme orice femeie intr-o adevarata aparitie de senzatie!


De aceea, au realizat special pentru doamnele care doresc sa piarda kilograme..si multi cm, un program special, personalizat: GREUTATEA IDEALA!

Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi in 2 luni la greutatea ideala si Silhouette te rasplateste cu o excursie pentru a-ti etala noua silueta.

Campania se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor ( dar si domnilor) care doresc sa piarda in greutate intr-un mod relaxant,  fara efort exagerat, intr-un timp foarte scurt, pentru a arata perfect in bikini si nu numai.

Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette le propun programe personalizate, iar pentru a fi cat mai motivati, le rasplatesc efortul doamnelor atat prin garantia unei siluete desavarsite, cat si cu o excursie in doi unde se vor putea mandri cu noua silueta.

Durata Campaniei:
 1 mai – 15 august

Desfasurare campanie:
In competitie se pot inscrie atat doamne, cat si domni.
Timp de 2 luni din momentul in care se hotrasc sa  inceapa programul ( in perioada 1 mai – 15 august)  trebuie sa slabeasca  “X  Kg” pt a ajunge la GREUTATEA IDEALA, dar nu mai putin de 5 kg; numarul de kg este stabilit de medicul specialist si un cantar special (care face o analiza detaliata a masei corporale; calculeaza in procente tesutul adipos, masa musculara si osoasa + cantitatea de apa retinuta in organism).  Dupa acest diagnostic le este recomandat un program special, tratamente personalizate in functie de necesitatile fiecaruia, de silueta, de inaltime, de zonele pe care trebuie sa le lucreze..si nu in ultimul rand de kilograme.  Pe parcursul celor 2 luni persoanele inscrise in competitie vor fi monitorizate de medicul specialist.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie specialistii Silhouette in centrele din:

1.UNIRII-Bd.Regina Maria nr.1 sect.4 Buc.-  mara_cazan@yahoo.com
2.DOROBANTI-Calea Dorobanti nr.200 sect.1 Buc. - monica_coteanu@yahoo.com
3.ROMANA-Bd.Lascar Catargiu nr.17 sect.1 Buc. – georgiana.balan@silhouette.ro
4.IASI-str.Anastasie Pannu-Bloc Moldova -      contactiasi@silhouette.ro;  
5. CONSTANTA – Bd. Mamaia, nr. 168 -  contactconstanta@silhouette.ro

related posts

Modifică setările cookies