Cum să obţii un bronz natural folosing produse auto-bronzante. Sfaturi de la expertul vedetelor de la Hollywood


Auto-bronzantul este un fel de machiaj pentru picioarele tale. La scurt timp după aplicare, tenul este fin, gamba este mai conturată, iar pielea străluceşte la lumină. În timpul verii, toată lumea visează la un bronz perfect, iar cu recomandările următoare îl poţi avea şi tu.
 

Tag-uri:

James Read este expertul în bronz la care apelează vedete precum Lady Gaga, Mariah Carey şi Ryan Gosling pentru a obţine lookul dorit

Acesta are propriul studio de bronz şi a muncit în spatele scenei pentru Tom Ford, Burberry, Sophia Webster şi mulţi alţii, având numeroşi admiratori in rândul celebrităţilor.

Următoarele lui sfaturi sunt ideale pentru cei care vor un bronz cât mai natural folosind spray auto-bronzant. 

  • Aplică 3 straturi subţiri în loc de unul singur

James a declarat într-un interviu că secretul bronzului auriu şi strălucitor al modelului Rosie Hungtington-Whitely este aplicarea mai multor straturi de auto-bronzant, însă acestea trebuie aplicate treptat. Pentru cei ce vor sa recreeze lookul artistei, Read recomandă să laşi cel puţin 10 minute între aplicări. În acest mod, culoarea pielii pare mai intensă şi durează mai mult.

Citește și Machiajul tenului bronzat! Cum trebuie sa te fardezi dupa ce vii de la mare

  • Plasează un prosop peste picioarele tale

Prosoapele sunt necesare atunci când aplici auto-bronzant. Ele asigură un bronz uniform al picioarelor şi previn scurgerea produsului. Conform expertului, tălpile şi mâinile trebuie lăsate la sfârşit. Înainte de a te da cu spray pe picioare, aplicând de sus în jos, acoperă tălpile cu un prosop.

  • Aplică multă cremă de hidratare 

Dacă alegi să foloseşti un auto-bronzant care acţioneaza rapid, Read sugerează să amesteci 2 linguriţe de auto-bronzant cu o cremă hidratantă şi să aplici din abundenţă pe corp cu o pensulă de machiaj. După aproximativ 3 ore, pielea trebuie clătită. Acest lucru amplifică bronzul şi oferă luciu pielii.

  • Protejează-ţi bronzul cu o cremă de soare waterproof

„Dacă eşti în vacanţă şi mergi la piscină, aplică nişte cremă de soare cu SPF (factor de protecţie solară), fără ulei şi rezistentă la apă” a sugerat profesionistul.

related posts

Modifică setările cookies