Cum se consuma de fapt fructele si legumele. Trucurile de care nu ai stiut


Iti plac fructele, insa nu ai gasit modalitatea cea mai rapida de a le pregati? Iata cum se curata si se mananca fructele si legumele in doi pasi si trei miscari.


Curatarea portocalelor si mandarinelor este adesea neplacuta, din cauza faptului ca sucul lor iti lasa degetele lipicioase. Solutia ideala de a consuma aceste fructe este de a taia capetele acestora si de a le sectiona coaja, astfel incat sa o indepartezi usor de pulpa fructelor.

Sfecla nu se consuma doar fiarta sau coapta, ci taiata rondele subtiri, dupa ce se indeparteaza coaja acesteia cu ajutorul unui cutit. Pentru o aroma mai interesanta, presara cateva condimente peste acestea si savureaza-le alaturi de cateva rondele de morcovi.

Pentru curatarea rodiilor, exista o tehnica ce nu da niciodata gres. Taie varful fructului si apoi sectioneaza-i coaja astfel incat sa obtii felii mari, pe care sa le poti consuma separat, fara probleme.

Se pare ca cea mai buna tehnica de a manca kiwi este aceea de a taia fructul pe mijloc si de a-l consuma cu lingurita.

La fel se procedeaza si cu avocado, dupa ce se indeparteaza samburele din interiorul acestuia si se presara sare, piper si putin otet balsamic pe fruct.

related posts

Modifică setările cookies