De la ratusca supraponderala, la lebada super sexy in doar un an. Cum a slabit si s-a reinventat o tanara


Acum un an, Brooke avea 118 kilograme si nu era genul de fata care sa suceasca capetele baietilor. Intre timp, tanara a slabit si si-a schimbat viata cu 180 de grade.


"Nu mi-a fost usor sa fac acest colaj...din cauza ca imaginea mea de acum un an ma inspaimanta. Nu, nu ma inspaimanta la modul <Oh, Doame, uite cat de grasa eram!", ci inspaimantator la modul <Oh, Doamne, uite cat de nesanatos traiam", a povestit tanara pe Before and After Fat Loss, site care aduna povestile inspirationale ale celor care au fost odata grasi si au reusit sa slabeasca.

"Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca traiam foarte nesanatos si aproape imi vine sa plang cand ma gandesc cat de departe am ajuns si cat ma ingrozeste gandul ca m-as putea intoarce la acea viata nefericita.", a mai scris Brooke.

Cum a reusit adolescenta de 17 ani sa isi depaseasca comoditatea si sa slabeasca 52 de kilograme? "Am inceput sa mananc sanatos si sa fac miscare si am slabit peste 50 de kilograme intr-un an. Cand aveam 118 kilograme nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung unde sunt acum si nu as putea fi mai fericita sau mai mandra de mine decat sunt astazi."

Dornica sa impartaseasca si cu altii lectiile importante pe care le-a acumulat in ultimul an, Brooke si-a facut un blog, Thinly Bare, unde tine o evidenta a dietei ei (click AICI pentru detalii despre cum arata meniul ei), dar si a exercitiilor fizice pe care le face cu regularitate (click AICI pentru cateva exemple).

Chiar daca adolescenta n-a vrut sa posteze mai multe imagini dinainte sa slabeasca, este evident prin ce transformare spectaculoasa a trecut.

"Mai am de lucru, dar sentimentul de a inspira pe cineva sa faca o schimbare in viata lui sau privirea de soc de pe fata unui vechi prieten, care nu m-a mai vazut demult sau amintirea a cum eram si cum sunt acum sunt mai grozave decat mi-as fi imaginat vreodata", a mai scris Brooke.

related posts

Modifică setările cookies