Delectati-va cu niste oua de Dragobete! Veti avea un chef nebun de sex!


Incepe ziua romaneasca a celor care se iubesc cu un meniu numai bun pentru chef de sex. Sampania si ciocolata palesc in fata unor alimente ieftine care iti pot spori cheful de sex. Este vorba despre oua.


Cea mai buna modalitate culinara ca sa-ti incepi Dragobetele este sa prepari rapid o omleta pentru tine si iubitul tau. Ca sa nu te ingrase, iti recomandam sa o faci din oua, legume, branza slaba si condimente, intr-un vas de teflon, fara ulei.

Ouale abunda intr-o substanta extrem de pretioasa pentru libidoul tau, colina. "Aceasta este o proteina recunoscuta pentru capacitatea ei de a spori pofta de sex si de a pregati organismul pentru raporturile sexuale care au sanse maxime sa se finalizeze cu un orgasm" este de parare Eric Braverman, expert in medicina integrativa la Universitatea de Medicina Cornell din New York.

Specialistul american recomanda consumul a minimum 425 de grame de colina intr-o zi. Surse importante sunt ouale (contin 500 de mg), tofu (175 de mg la 100 de grame) si migdale (au 120 de mg la 100 de grame). Daca ii respectati recomandarile, va veti bucura de o zi extrem de pasionala.

related posts

Modifică setările cookies