Diana Bulimar și-a operat nasul și a stârnit un val de îngrijorare în mediul online


Diana Bulimar a ajuns pe mâinile medicilor, din nou. Obișnuită cu intervențiile chirurgicale în perioada în care a făcut sport de performanță, fosta gimnastă a apelat la o nouă intervenție, de data aceasta la nivelul nasului.


Cine ți-a spart nasu'?”, „Ce ai pățit, Diana?” sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor ei când au văzut-o cu nasul pansat și cu ochii vineți.

Diana Bulimar și-a avertizat fanii încă de acum o săptămână că va fi supusă unei operații din motive obiective. Fosta gimnastă a dezvăluit într-un vlog realizat pe YouTube că urmează să aibă fața „mutilată două săptămâni”. Totodată, ea a explicat care au fost rațiunile pentru care a fost supusă unei astfel de intervenții.

Am făcut această operație nu ca să-mi micșorez nasul, am făcut această operație pentru că nu mai puteam să respir. Mai ales în utlimele șase luni, când nu mai aveam nicio nară liberă”, a mărturisit Diana Bulimar, care a trecut printr-o septoplastie, combinată cu o rinoplastie.

Imaginile pe care le-a făcut publice pe conturile ei sociale demonstrează că intervenția a lăsat urme adânci pe chipul ei.

FOTO: capturi YouTube-Didi Bulimar

Neputând să respir, mi s-a spart tot septul. L-au refăcut și mi-au micșorat ușor nările, pentru că vârful era mai subțire decât la început”, a mai spus Diana Bulimar.

Fanii gimnastei, îngrijorați de starea ei de sănătate, au răsuflat ușurați când au aflat că se simte bine. Sportiva i-a ținut la curent pe Instagram, iar ultima postare debordează de optimism.

Am fix o săptămână de la operație, mă simt bine, chiar dacă fățuca mea este încă vânătă. Aștept cu nerăbdare vizita la @dr.florinjuravle să-mi spună dacă am fost cuminte. Vă țin la curent”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di???? (@bulimardianaofficial) on

Diana Bulimar (25 de ani) s-a retras din activitatea competițională în 2016, după Cupa Mondială de la Doha, unde a obținut o medalie de argint în finala de la sol. În cariera sa, Diana Bulimar a obținut 23 de medalii, dintre care 6 la Jocurile Olimpice.

Fotografii: @bulimardianaofficial/YouTube-Didi Bulimar

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies