Dieta cu sare amara. Slabesti si iti detoxifici organismul in doar 2 zile


Dupa orice dezmat culinar, doamnele si domnisoarele isi doresc sa piarda kilogramele in plus si sa-si detoxifice organismul. Pentru rezultate fulger exista dieta cu sare amara.


Sarea amara este o substanta folosita des in medicina naturista, cu o sumedenie de beneficii pentru sanatate. Ea se gaseste in magazine si in farmacii, iar pretul este accesibil, ceea ce o transforma intr-un produs foarte popular, mai ales in randul celor care vor sa slabeasca si sa-si detoxifice organismul.

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a pierde kilogramele in plus si a te curata dupa orice dezmat culinar:


Ziua 1

- dilueaza 4 lingurite de sare amara in 750 ml de apa, dupa care pune amestecul obtinut in frigider

- in jurul orei 18, bea circa 200 ml din aceasta solutie, consumand aceeasi cantitate si la ora 20

- prepara un nou amestec, din suc de grapefruit mare si 125 ml de ulei de masline; consuma-l in jurul orei 22, stand in picioare

- incearca sa dormi sau cel putin sa stai in pozitie orizontala dupa acest amestec

Ziua 2

- consuma 200 ml de apa cu sare amara din amestecul din ziua precedenta imediat ca te trezesti; apoi, incearca sa mai dormi

- dupa doua ore, bea cantitatea ramasa de apa cu sare amara

- dupa inca doua ore, consuma prima masa a zilei (un suc natural de fructe, urmat, la 30 de minute, de cateva fructe si, dupa o ora, de alimente usoare)


ATENTIE!

Inainte de a urma aceasta cura de detoxifiere cu sare amara, consulta-ti medicul! Numai el iti poate spune daca starea de sanatate iti permite urmarea unei astfel de diete. 

Aceasta cura de detoxifiere este o metoda destul de agresiva de a indeparta toxinele din corpul tau, deci tine cont de aceasta informatie inainte de a o tine!

Este foarte important ca pe parcursul celor doua zile in care vei tine cura de detoxifiere cu sare amara sa bei multa apa pentru a preveni deshidratarea.

Solutia de sare amara are un puternic efect laxativ care se va manifesta intr-un interval cuprins intre 30 de minute si 6 ore, asa ca ar fi bine sa nu parasesti dimiciliul cat o tii.

De retinut este faptul ca nu trebuie sa mai iei alte suplimente sau medicamente pe parcursul celor doua zile.

Tine minte ca rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori!

related posts