Dieta cu struguri. Curăța organismul, stimulează metabolismul și te ajută să pierzi în greutate rapid


Dieta de struguri a fost creată de Basil Shackleton și a fost considerată cândva un remediu pentru cancer (studiile n-au fost totuși, concludente, dar dieta poate ajuta lupta organismului împotriva cancerului). 


Dieta cu struguri folosește vitaminele și substanțele chimice găsite în struguri pentru a curăța organismul, pentru a stimula metabolismul și pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate rapid. 

Nu este neobișnuit să piardeți câteva kilograme într-o săptămână sau mai puțin cu dieta pe bază de struguri. După cum vă așteptați, dieta constă în  consuma doar struguri toată ziua, împreună cu apă .

Pasul 1

Mâncați struguri la fiecare masă. Nu există nicio limită de conum, dar încearcă să mănânci o cantitate mare pentru a nu te simți înfometat.

Pasul 2

Pregătiți struguri în diferite moduri pentru a face dieta să pară mai variată. Faceți suc din struguri sau smoothie  pe lângă consumul lor la masă.

Pasul 3

Bea cât mai multă apă caldă sau rece, dar evită să bei apă cu o oră înainte sau după ce consumi struguri pentru a menține nutrienții concentrați pe măsură ce intră în organism.

Pasul 4

Greața și durerile de cap vor apărea, de obicei în a treia zi. Acest lucru nu se datorează malnutriției, așa cum ai putea crede, ci este rezultatul corpului tău care curăță toxinele de la sine. Efectele secundare sunt temporare și vor dispărea, de obicei după o zi.

Pasul 5

Continuați dieta cel puțin patru până la cinci zile și până la două săptămâni. Ar trebui să pierdeți rapid kilograme, uneori până la o jumătate de kilogram pe zi sau mai mult, și ar trebui să vă simțiți plini de energie și sănătoși atunci când dieta se termină.

Sfat

Utilizați struguri crescuți organic, dacă este posibil.

Avertizare

Nu folosiți această dietă dacă sunteți gravidă. Dacă aveți alte boli fizice sau un sistem imunitar slab, discutați cu medicul despre beneficiile și riscurile acestei diete. 

Nu continuați dieta de struguri dacă lucrați cu un job solicitant fizic sau faceți sport intensiv. Opriți dieta dacă aveți greață  persistentă sau amețeală.

related posts

Modifică setările cookies