Dieta de vara: detoxifiaza-te si scapa de grasimi


E timpul sa treci pe alimentatia usoara de vara. Daca vrei sa afisezi o silueta de invidiat, trebuie sa-ti purifici organismul si sa scapi de toxinele care il incarca. Uite ce trebuie sa faci!


1. Hidrateaza-te
Stim ca ai mai auzit asta, dar cei 2 litri de apa pe zi sunt mai importanti pentru organism decat iti dai tu seama. Apa elimina rezidurile alimentare si toxinele din intenstine si te ajuta sa ai un corp sanatos.

2. Bea ceaiuri
Ceaiul verde sau oricare alt ceai cu proprietati detoxifiante iti intaresc imunitatea si repara stricaciunile realizate de radicalii liber la nivel celular. Consuma-l in cantitati cat mai mari.

3. Consuma fructe
Fructele sunt foarte bogate in antioxidanti si vitamine, care sunt esentiale pentru regenerarea tesuturilor. Asa ca, mananca cat mai multe portocale, kiwi, mere, pepeni si tot ce inseamna fructe de sezon.

4. Nu uita nici de legume
Proaspete si cat mai diversificate, acestea sunt adevarate depozite de nutrienti esentiali pentru organism: calciu, vitamine, proteine, fier. Combina-le si gateste-le cat mai usor, ca sa le pastrezi proprietatile intacte.

related posts

Modifică setările cookies