Dieta doar de dragul iubitului? "Era sa devin anorexica din cauza prietenului meu"!


Iubitul tau face presiuni ca sa mai dai cateva kilograme jos? Are sau nu dreptate - ce faci? Ii respecti dorinta sau iti mentii greutatea, atata timp cat te simti bine in pielea ta? O cititoare ne-a scris la rubrica de DEZBATERI ca era sa devina anorexica din cauza iubitului prea insistent care ii cerea sa slabeasca. Vezi cele mai interesante raspunsuri ale dezbaterii!


Serafina:
Vreau sa le spun celorlalte doamne ca am avut parte de o teroare de prieten. Imi spunea mereu ca sunt frumoasa pana cand ne-am mutat impreuna. De atunci, eram grasa si urata pentru el. Imi consumama banii pe cosmetice si fitness, dar nu pe mancare. Mama mea m-a oprit la timp, altfel as fi ajuns anorexica!

Allexa:
Mie imi zice ca "Trebuie sa mai pui sa fii "buna"! La inceput m-a pus pe ganduri chestia cu "mai ingrasa- te putin"!  Ok, sunt d acord sa mai pun putin, dar nu pentru EL! Am 1.73 si 53kg. Stiu ca mai trebuie...incerc, dar pur si simplu nu pun pe mine:))  Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc aspectul meu fizic! DELOC!

Elek:
As tine o dieta drastica, cu toate ca nu mi-a spus ca ar fi cazul sa slabesc. Dar poate ma simt si cred ca este timpul sa o fac..Am mai facut-o odata si am ajuns la ulcer! Acuma nu stiu...dar, as tine da:)

Maria:
Am avut un iubit acum vreo 3 ani si ceva care imi spunea tot timpul de sunculite si de burtica si ma cam enerva. In orice caz, nu m-am apucat de dieta pentru el, oricum ne-am despartit. Si nu as face asta niciodata decat daca as simti eu nevoia, nu pentru ca imi cere cineva. Deocamdata am slabit destul, e de ajuns.

Cris:
As tine.. :) Nu drastica! O dieta si atat. M-as vedea eu daca m-am ingrasat si atunci..as apela la asta.

Denisa
Nu as face asta nici in ruptul capului. Cine e el sa imi zica ce sa fac? L-as parasi in urmatoarea secunda. Daca slabesc, slabesc pentru mine, pentru ca mi se pare MIE ca sunt grasa si nu lui.

Anonim 24
Daca as fi grasa, iar iubitului meu nu ii place asta si ma obliga sa slabesc pentru ca i-ar fi rusine cu mine sau de altceva si observ asta ... i-as da papucii!


 

related posts

Modifică setările cookies