Dieta modelului Bella Hadid. Nutriționistul ei a dezvăluit secretul siluetei perfecte


La ora actuală, Bella Hadid este cel mai apreciat model, iar nutriționistul ei a dezvăluit cum își întreține aceasta silueta incredibilă.

Tag-uri: #Bella Hadid #dieta

Într-un interviu pentru revista People, nutriționistul Bellei Hadid, Dr. Charles Passler, a declarat că aceasta se menține în formă maximă cu ajutorul unei diete bogate în proteine și grăsimi sănătoase, dar fără prea mulți carbohidrați.

Citește și: Cea mai criticata poza cu Bella Hadid. Ce i-a facut pe fani sa spuna "Arata ingrozitor"!

Vorbind despre cea mai ”ușoară și sigură metodă” de a rămâne în formă, Passler a detaliat: ”Este vorba despre proteine adecvate, despre grăsimi sănătoase, provenind din nuci sau avocado, și despre multe legume fără amidon. Dacă mănânci mulți carbohidrați, alături de proteine și grăsimi, organismul tău va folosi mai întâi carbohidrații pentru energie”.

La ora actuală, Bella Hadid este cel mai apreciat model din industria modei.

”Organismul adoră să folosească, pentru energie, carbohidrați. Așa că trupul se va îmbiba în acești carbohidrați și, dacă nu mai ai nevoie de altă sursă de energie, organismul va transforma caloriile suplimentare, provenind din proteine, în grăsime”.

”Astfel, eliminând carbohidrații și consumând proteine și grăsimi, nu numai că vei reduce numărul caloriilor, dar vei menține și un nivel al energiei stabil”, a continuat Dr. Passler. Acesta a insistat că singura cale pentru a avea o siluetă frumoasă este ”să accepți că este timpul să îți schimbi stilul de viață”.

Cu toate acestea, deși Bella pare dedicată dietei sale, este renumită pentru faptul că se răsfață cu tot felul de bunătăți pline de carbohidrați. Ea și sora sa, Gigi Hadid, își împărtășesc dragostea pentru pizza pe Instagram, iar odată, acestea s-au asigurat că specialitatea italiană trece de securitatea aeroportului pentru ca ele și prietenii lor să o poată consuma la bordul unui avion privat.


Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Dieta modelului Bella Hadid. Nutriționistul ei a dezvăluit secretul siluetei perfecte
  • /


related posts