Diete de vedete! Astazi, aflam ce mananca Angelina Jolie si Brad Pitt!


 Oare daca vom consuma doar o lamaie pe zi, vom ajunge sa aratam ca Naomi Campbell sau vom ramane cu gustul amar al unei alte diete tinuta in mod stupid? Ce diete urmeaza vedetele nostre preferate si ce spun expertii despre alegerile facute de staruri pentru a incapea in hainele cu doua marimi mai mici, aflati incepand de azi aici, pe Perfecte.ro, intr-o super serie de 7 materiale care dezvaluie secretele si riscurile celor mai celebre diete!


Angelina Jolie si Brad Pitt sunt fanii dietei ATKINS 2!

Dieta Atkins este bazata pe reducerea numarului de carbohidrati din mancare si inlocuirea acestora cu proteine, in incercarea de a face organismul sa arda cat mai mult tesut gras! Daca corpul cere carbohidrati pentru a-si creste nivelul de energie si nu-i primeste, se presupune ca trece la consumul de tesut gras care sa inlocuiasca nevoia biologica!

Se spune ca ultima varianta a dietei, adoptata si de cel mai frumos cuplu de la Hollywood si care permite totusi consumul de paine integrala si orez maron, este mult mai sanatoasa! 

Verdictul expertilor in acest caz este unul sigur si clar: Nu se recomanda nimanui eliminarea din masa zilnica a unui grup intreg de alimente( cum ar fi in cazul celor ce contin carbohidrati). Desi, pe termen scurt, ar putea exista pierderi de greutate, sunt multe efecte secundare care pot duce la indigestie sau probleme respiratorii. In plus, corpul, proaspat intrat intr-un astfel de program, ar putea consuma si ale resurse, nu numai tesut gras, crezand ca este pus in fata situatiei de infometare!

FULLSCREEN
Diete de vedete! Astazi, aflam ce mananca Angelina Jolie si Brad Pitt!  
  • /


related posts