Din grasuta complexata s-a transformat intr-o tipa cu patratele. N-o sa-ti vina sa crezi cat a slabit si cum arata acum


Dintr-o femeie care cantarea mai mult decat sotul ei, pe care o raneau privirile si comentariile rautacioase ale celor care o vedeau, americana Michelle Treichel a devenit eroina care a invins in lupta cu greutatea.


Kilogramele au fost intotdeauna o problema pentru Michelle, iar felul in care ajunsese sa arate ii starnea chiar si ei un sentiment de furie si respingere a propriei persoane.

Dupa ani de zile in care a suportat cu greu criticile si cuvintele dureroase cu privire la corpul ei, femeia a hotarat ca a venit momentul pentru o schimbare.

Astfel, cu putin curaj si o doza consistenta de ambitie, femeia in varsta de 43 de ani a reusit sa slabeasca 50 de kilograme si a ajuns la greutatea ideala pentru inaltimea ei. Regimul alimentar si exercitiile fizice au facut front comun si au insosit-o pe aceasta in lunga lupta pe care a dus-o cu kilogramele in plus.

Acum, Michelle Treichel este un model pentru cele care se afla in aceeasi situatie cu cea in care era chiar ea in urma cu ceva timp, iar stilul ei de viata s–a schimbat atat de mult, incat nu concepe sa treaca nicio zi fara sa faca sport. Mai mult decat atat, aceasta se poate lauda cu un abdomen de vis, pe care patratelele au locul de onoare.

Vezi aici un material VIDEO cu povestea lui Michelle!

Ce parere ai despre transformarea ei? Ti se pare sau nu inspirationala?

related posts

Modifică setările cookies