Vrei sa ai o piele perfecta? Vezi ce trebuie sa faci!


Vrei sa ai un ten frumos si sanatos? Medicul dermatolog Mihaela Leventer iti spune care sunt principalii pasi catre obtinerea acestuia. Cel mai important: sa nu fumam, sa nu pierdem noptile si sa nu exageram cu expunerea la soare.


Perfecte.ro a cerut sfatul medicului dermatolog pentru a afla ce trebuie facut pentru un ten frumos si sanatos. Dr. Mihaela Leventer a accentuat faptul ca fumatul, soarele si lipsa somnului afecteaza foarte mult sanatatea pielii.
 
"Fiecare noapte pierduta lasa pe piele semne adanci care se vor vedea mai tarziu si fiecare arsura solara deterioreaza structura celulara", avertizeaza dr. Mihaela Leventer.
 
Dermatologul sustine ca este foarte important sa folosim produse de ingrijire adaptate in functie de ce fel de ten avem. Referitor la produsele de exfoliere, Mihaela Leventer spune ca acestea nu sunt recomandate tuturor persoanelor. "Sunt bune pentru anumite tipuri de piele. De exemplu, pielea foarte tanara, pielea uscata si deshidratata nu au nevoie de produse de gomaj. Exfolierea este recomandata persoanelor cu piele descuamata sau seboreica", spune medicul.
 
Urmareste materialul VIDEO sa vezi ce spune Mihaela Leventer si despre folosirea fondului de ten!

related posts

Modifică setările cookies