Drama unei fiice de fotomodel, supraponderala: cum a invins obezitatea fiica supermodelului Iman!


Iman a fost unul dintre cele mai tari modele ale anilor 80, inainte de “era Cindy Crawford si Naomi Campbell”. A aparut si in videoclipul lui Michael Jackson “Remember the Time”. Dar trupul ei perfect a complexat-o pe fiica sa, Zulekha, care a fost o adolescenta supraponderala. Vezi cum a trecut peste aceasta etapa si a capatat silueta mamei sale.
 


Zulekha Haywood a povestit ca a avut o adolescenta de cosmar – fiind supraponderala cu o mama fotomodel.
Am incercat toate dietele din lume! De la 8 ani sunt la cura de slabire! Nimic n-a mers!”, isi aduce aminte acum Zulekha.

Mama era adepta mancatului sanatos. Ma furisam noaptea in frigider si mancam pe ascuns. Iar la scoala schimbam cu colegii mancarea: eu le dadeam fructele de acasa, iar ei imi dadeau prajituri”, isi aminteste fiica fotomodelului Iman.

Ceea ce a salvat-o de la acest chin nu au fost dietele, ci gastroplastia.

Gastroplastia consta in plasarea unui inel in jurul stomacului, pentru a-l impiedica sa se mai umple.
Chirurgia obezitatii prin instalarea inelului gastric este destinata pacientilor care prezinta un exces de grasimi de mai mult de 5 ani si care au incercat diverse metode de slabit fara succes.

Denumita de catre specialisti gastroplastie, aceasta interventie chirurgicala are ca scop pierderea a 60% din excesul ponderal intr-o maniera progresiva si continua, pe o perioada de 18 luni.

Acum, Zulekha a reusit sa se mentina in forma si pozeaza mandra alaturi de mama ei pe covorul rosu. In sfarsit, poate sa se mandreasca cu faptul ca este fiica de supermodel!
 

FULLSCREEN
Drama unei fiice fotomodel, supraponderala: cum a invins obezitatea fiica supermodelului Iman!
  • /

related posts

Modifică setările cookies