După 4 ani de dietă vegetariană, o bloggeriță a început să consume carne. Rezultatele au fost surprinzătoare


Kasumi Kriss, o bloggeriță din Olanda, a reînceput să consume carne după ce, timp de 4 ani, a ținut o dietă vegetariană.


Aceasta a vorbit despre schimbările pe care le-a suferit când a luat o pauză de la dieta ei exclusiv vegetariană și, timp de trei săptămâni, a inclus și carne de calitate în rețetele sale. 

Acum patru ani, din motive de sănătate, Kasumi Kriss a hotărât să adopte dieta vegetariană. La început, aceasta a dat rezultate vizibile. Starea de sănătate s-a ameliorat, a devenit mai energică, acneea a dispărut. A avut doar câteva probleme digestive minore, consemnează BrightSide.  

După doi ani de regim vegetarian, pielea a început să-i facă din nou probleme (coșurile, uscăciunea tenului și iritațiile au reapărut), părul și unghiile au devenit casante, iar menstruația s-a întrerupt timp de patru luni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasumikriss (@kasumikriss) on

La un moment dat, în timpul ”aventurii” sale vegan, Kasumi și-a permis să mănânce un ou fiert. Efectul acelui ou a depășit toate așteptările: timp de trei zile, starea ei de spirit s-a îmbunătățit vizibil.

La scurt timp, bloggerița a hotărât să renunțe la dieta vegetariană și să-și schimbe obiceiurile alimentare. ”Câteodată mă simt ciudat, dar cred că asta e decizia corectă”, a împărtășit ea fanilor săi.

După doar trei săptămâni de când a inclus carne în dieta sa, Kasumi a dezvăluit ce i s-a întâmplat: ”Pielea mea este mai frumoasă, fața mea e mai puțin umflată, dar cel mai bun lucru este că nu mă mai simt fără vlagă”. 

Poza din stânga o arată pe Kasumi după patru ani de mâncat doar legume și fructe. Poza din dreapta o înfățișează după trei săptămâni de dietă în care a inclus carnea de bună calitate.

Foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies