”Eram bolnăvicios de slabă și mă simțeam rău tot timpul”. Ce a făcut un model de bikini pentru a avea succes


Modelul Karina Irby a dezvăluit ce anume a ajutat-o să aibă succes în carieră.


Multe femei cred că, pentru a găsi succesul în industria modellingului, trebuie să ai o siluetă cât mai fină. Un model de bikini a demonstrat însă că nu este cazul, dezvăluind că a început să devină cunoscută abia după ce a luat în greutate 10 kilograme.

Karina Irby (29 de ani) era o adolescentă sănătoasă până când a început să posteze pe social media și a căzut victimă dietelor chinuitoare, exercițiilor fizice în exces sau sentimentului că nu arată așa cum ar trebui.

Eram bolnăvicios de slabă și mă simțeam rău tot timpul”, și-a început ea confesiunea pe Instagram. ”Îmi dădusem peste cap sistemul imunitar eliminând din dieta mea alimentele potrivite și forțându-mă să fac exerciții fizice în exces”. 

La un moment dat, Karina s-a mutat în Gold Coast, Australia. Aici a remarcat că formele mai generoase pot fi la fel de atrăgătoare ca și o siluetă mai fină.

Îmi amintesc că mă gândeam: Mi-e foame. Atunci am început să lucrez la sală serios, nu doar să fac cardio”, a explicat Karina pentru Ten Daily. Încet, aceasta a luat în greutate 10 kilograme, trecând de la 54 de kilograme la 64 de kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA????IRBY (@karinairby) on

O parte din această greutate provine din mușchi. O parte este grăsime. M-am obișnuit destul de greu cu noul meu trup... dar am remarcat diferențele în personalitate mea și în felul în care mă simțeam”.  

În câteva luni, Karina a devenit tot mai vizibilă pe Instagram, tot mai mulți fani remarcând-o grație atitudinii sănătoase pe care o are când vine vorba despre felul în care ar trebui să arate o femeie.

La ora actuală, Karina, care este CEO al companiei Moana Bikini, are mai bine de 900.000 de urmăritori pe Instagram - unde postează imagini reale, neprelucrate în Photoshop, din viața ei, și unde abordează subiecte ce privesc dietele sănătoase și fitness-ul.

Foto: Instagram
FULLSCREEN
”Eram bolnăvicios de slabă și mă simțeam rău tot timpul”. Ce a făcut un model de bikini pentru a avea succes
  • /


related posts