Eva Mendes: "Cheia succesului in viata? Accepta-ti problemele si lupta cu ele!"


Eva Mendes crede ca sanatatea emotionala ar trebui sa fie o prioritate pentru orice femeie. Drept pentru care, actrita nu ascunde faptul ca apeleaza in mod constant la un psiholog.
 


„Iubesc terapia. Nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai atunci cand stai de vorba cu cineva care nu este implicat emotional in viata ta. E minunat sa stii ca exista cineva care nu vrea decat sa te ajute sa fii mai bun”, a declarat Eva.

Actrita si-a facut un obicei din a merge la psiholog, in ciuda programului incarcat pe care il are. „Incerc sa ajung la cabinet o data pe saptamana, sau, in cazuri extreme, la doua saptamani. Nici macar atunci cand sunt plecata din tara sau din oras nu pot sta departe de psihologul meu, asa ca il sun si vorbim la telefon”, a adaugat ea.

Pe langa discutiile cu un specialist, care o linistesc, Eva Mendes e de parere ca e foarte important ca in viata sa iti invingi temerile, chiar daca asta inseamna sa te confrunti cu situatii dificile. „Oricand ai o problema, infrunt-o! Fii sincer cu tine si accept-o. Eu dupa asta ma ghidez in viata. Daca nu am putut sa inva sa inot, l-am rugat pe un prieten sa ma arunce din barca. Stiu ca pare un gest nebunesc, dar l-am facut si am supravietuit,” a incheiat Eva Mendes.
 

  • Eva Mendes: Cheia succesului in viata? Accepta-ti problemele si lupta cu ele!

related posts

Modifică setările cookies