Fast food - mai bine nu!


Tu ce mananci in pauza? Nu cumva iesi pana la coltul strazii si-ti iei un hamburger sau o shaworma? Afla de la specialistii in nutritie ca asta este cea mai proasta alternativa! Pe termen lung, fast foodul duce la grave probleme de sanatate, de la obezitate pana la boli la nivel digestiv si de metabolism.


Poti intampina chiar si probleme de crestere.
Sfatul specialistilor in nutritie este sa renunti la mancarea de tip fast food in pauza de la scoala si sa te hranesti cu ceva mai sanatos. Noi am stat de vorba cu medicul naturopat Cristina Bogdan, care ne-a explicat care sunt dezavantajele unei alimentatii de tip fast food.

Fast food-ul imbolnaveste

„Fast foodul imbolnaveste organismul pe termen lung. Alimentele de tip fast food nu hranesc copilul, doar ii dau o falsa senzatie de satietate, iar ceea ce se absoarbe din aceste alimente poate sa duca in timp la o degenerare a metabolismului, poate sa apara obezitatea, poate sa apara diabetul. Pot sa apara si diverse boli la nivel digestiv si de metabolism. De asemenea, poti avea tulburari de crestere sau dereglari hormonale”, a explicat Cristina Bogdan.

Citeste continuarea articolului pe noifetele.ro

related posts

Modifică setările cookies