Femeia cu picioare perfecte. Stacy Keibler, iubita lui George Clooney, dezvaluie trucurile unui corp sexy 


Nu stim cum a reusit sa puna mana pe cel mai ravnit burlac al planetei, insa avem o vaga banuiala ca a avut ceva de-a face si cu picioarele ei atat de sexy. Stacy, o impatimita a sportului, a pozat pentru revista Self in niste outfituri stylish care i-au evidentiat corpul perfect.


Inainte sa fie cunoscuta drept iubita lui George Clooney, Stacy era faimoasa pentru ca a fost luptatoare de... wrestling. Deci, este demn de inteles ca sportul constitutie o mare parte din viata sa. Ea a realizat un pictorial pentru revista Self, in care si-a etalat corpul perfect: picoare lungi si tonifiate, abdomen plat si talie de viespe si in care a povestit cat de importanta este miscarea in viata ei.

Cheia succesului in exercitiile fizice este, conform lui Stacy, sa le faci intr-un mod distractiv: "Daca alegi sa faci un exercitiu greu, alterneaza cu unul distractiv. Astfel nu te vei plictisi".

Atunci cand simte ca trupul nu o mai ajuta si muschii incep sa o doara, Keibler se automotiveaza: "abia atunci imi simt corpul schimbandu-se si continui". Ea crede ca forma fizica nu trebuie neglijata niciodata, corpul fiind intr-o permanenta schimbare.

related posts

Modifică setările cookies