Fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka, vrea să devină antrenor de fitness și specialist în nutriție. Ce cursuri face


Sportul și viața sănătoasă nu sunt doar pasiuni pentru Luana Ibacka. Fosta soție a lui Cabral a decis să aprofundeze acest domeniu și să se specializeze ca instructor de fitness și tehnician nutriționist.


La sfârșitul acestui an veți putea lua lecții de nutriție și modelare corporală de la Luana Ibacka. Fostă jurnalistă, actualmente speaker, trainer și life coach, Luana s-a înscris la cursuri pentru a deveni instructor de fitness și tehnician nutriționist.

„De peste 5 ani lucrez cu corpul și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune sute de persoane în anturajul meu care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt”, dezvăluie Luana Ibacka.

Fosta soție a lui Cabral a ales cursurile Fitness Education School cu scopul de a aplica toate cunoștințele acumulate în propriile programe, dar și în cariera ei de body & beauty coach.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

„Nu o dată în viață m-am înfuriat la sală, pentru ceea ce eu consideram superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce privește antrenamentele și exercițiile fizice. Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari”, mai spune Luana.

Luana Ibacka a fost căsătorită cu Cabral Ibacka între anii 2000-2006. Cei doi au împreună o fată, pe nume Inoke (17 ani).

Vezi și VIDEO: Fitness-ul, cel mai popular sport

related posts

Modifică setările cookies