Gest uluitor al Madonnei. Ce a consumat pentru a se recupera după un concert!


Excentrică şi nonconformistă ca întotdeauna, Madonna (61 de ani) şi-a lăsat din nou mască admiratorii cu un filmuleţ postat pe Instagram în care se poate vedea cum bea din propria urină, conform propriilor afirmaţii.

Cezar Grigore
Tag-uri: #Madonna #reumatism

Madame X Tour se cheamă seria de reprezentaţii globale pe care artista americană le face în această perioadă. Cu un ritm de concerte ameţitor, Madonna are nevoie de o recuperare pe măsură, însă metodele nu par să fie cele clasice, la care ne-am fi aşteptat.

Citește și: Apare rar in public, dar când o face atrage toate privirile. Cât de frumoasă este fiica Madonnei

Astfel, afectată de dureri persistente la picioare, Madonna ne-a arătat cât de utile sunt băile cu gheaţă, o tehnică utilizată cu precădere de sportivii de performanţă. În compania coregrafului său, Ahlamalik Williams, cântăreaţa a rezistat câteva minute în cadă la temperaturi negative, greu de acceptat de către corpul uman. De altfel, după ce a ieşit din cuburile de gheaţă, pe picioarele Madonnei s-au putut observa o sumedenie de pete roşii apărute din cauza frigului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Mult mai şocant a fost însă momentul în care Madonna a sorbit dintr-o cană albă un lichid de culoare gălbuie. ,,E foarte bine să bei urină după o baie îngheţată!”, a precizat ea în faţa camerei de filmat. Nu e prima dată când auzim de la Madonna de acest ,tratament neobişnuit. La începutul anilor 1990, ,,regina muzicii pop” recunoştea că urinează pe propriile picioare ca soluţie de tratare a unor ciuperci.

Vezi și: Joaquin Phoenix - Profil de Celebritate

related posts

Modifică setările cookies