Îngerașii Victoria's Secret, singurii carbohidrați pe care îi savurează în fiecare zi


Se pare că și îngerașii Victoria's Secret mănâncă, în fiecare zi, carbohidrați.


Josephine Skriver și Jasmine Tookes nu sunt doar modele pentru Victoria's Secret, ci și influenceri în zona de nutriție și fitness. Cele două frumuseți au un cont comun de Instagram numit Joja, pe care împărtășesc sfaturi de sănătate și dietă celor mai bine de 500.000 de urmăritori. 

Citește și: Printesa Olympia a Greciei, mai sexy ca modelele Victoria's Secret. Pozele in bikini care au facut inconjurul lumii

Josephine și Jasmine au publicat, recent, un clip video în care abordau subiectul carbohidrați, dacă ele savurează sau nu genul acesta de ingrediente și care este alimentul cu carbohidrați fără care nu pot trăi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoJa (@joja) on

Cereale, fructe, legume, lactate. Toate conțin carbohidrați, care reprezintă principala sursă de energie a organismului dar, de asemenea, sunt învinuiți de faptul că îngrașă.

În era dietelor keto sau ale celor bazate pe consumul limitat de carbohidrați, aflăm că îngerașii  Victoria's Secret iubesc carbohidrații la fel de mult ca restul lumii. 

”Deci, toată lumea ne întreabă despre carbohidrați și recunoaștem că amândouă suntem consumatoare mari de carbohidrați”, spune Skriver în clipul video. ”Cred că sunt importanți pentru energie și toate cele. Dar, Jasmine, dacă ai fi nevoită să mănânci un singur aliment cu carbohidrați pentru tot restul vieții, ce ai alege între paste, pâine sau orez?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoJa (@joja) on

Jasmine Tookes nu a trebuit să se gândească mult înainte de a răspunde: „Cred că orez. Sincer, sunt dependentă de orez”. ”Merge cu mâncare mexicană, mâncare coreeană, chinezească - cum să nu mănânci orez? M-aș lipsi de burrito și de pâine, dar n-aș putea trăi fără orez. Eu, personal, mănânc orez o dată pe zi”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoJa (@joja) on

Josephine Skriver a adăugat că, și ea, alege orezul: „Mănânc de trei ori pe zi. Dar, în schimb, nu sunt o fană a pastelor. De fapt, am realizat recent că îmi comand foarte rar paste”.

Foto: Getty; Instagram

related posts

Modifică setările cookies